چند روش اثرگذار تقویت آنتن‌دهی مودم‌های ۳G/۴G

در این مطلب می خواهیم چند روش اثرگذار تقویت آنتن‌دهی مودم‌های ۳G/۴G را برای شما ارائه کنیم . کاربران بسیاری از مشکل آنتن‌دهی مودم‌ های موبایل یا ۳G/۴G رنج می‌برند. این افراد در آپارتمان‌ ها یا ساختمان‌ هایی زندگی می‌کنند که زمان مناسبی نسبت به دکل‌ های آنتن اپراتورها نداشته و در نتیجه سیگنال‌ های شبکه گوشی خیلی ضعیف می باشند یا اصلا آنتن‌دهی ندارند.

کاربری چند ۱۰۰ هزار تومان برای خرید یک مودم LTE خرج کرده است و چند ۱۰ هزار تومان هم بابت اینترنت گوشی پرسرعت و حجم زیاد پرداخت کرده است اما حالا متوجه شده است که در ساختمانی یا خانه‌اش زندگی می‌کند؛ مشکل آنتن‌دهی وجود دارد.

چند روش اثرگذار تقویت آنتن‌دهی مودم‌های ۳G/۴G

این که به چه علتی یک کاربر مشکل آنتن‌دهی دارد و به چه دلیل اپراتورها نباید سرویس‌هایی قدرتمند تری ارائه دهند؛ موضوع دیگریست ولی در اینجا قصد داریم در مورد روش های از بین بردن مشکل آنتن‌دهی مودم‌های گوشی حرف بزنیم .

بعضی وقت ها مشکل آنتن‌ دهی از سمت اپراتورها می باشد . در اینصورت، کاری از دست کاربران بر نخواهد آمد اما موقعی که مشکل از موقعیت کاربر یا مودم باشد ؛ چند روش برای رفع مشکل آنتن‌دهی و بهبود سیگنال‌ها وجود دارد:

تا حد لازم به محیط خارجی و ارتفاع نزدیک شوید

در بیشتر مواقع ، سازه‌های ساختمانی مانع رسیدن امواج رادیویی گوشی به دست شما می‌شوند. آسان ترین روش برای دریافت آنتن‌دهی زیادتر ؛ نصب و قرار دادن مودم در کنار پنجره و جاهای با ارتفاع بالا نسبت به زمین می باشد. 

با بررسی نقشه‌ های منطقه های پوشش‌دهی اپراتورها، تلاش کنید پنجره و جایی را انتخاب نمایید که در زاویه مستقیم با ایستگاه‌های گوشی اپراتورها می باشد. احتمال دارد در یک خانه ۳ پنجره در ۳ اتاق گوناگون وجود داشته باشد که ۲ پنجره پشت به دکل‌ها و ۱ پنجره در زاویه مناسب تری باشد. می بایست این پنجره را پیدا نموده و مودم LTE خود را آنجا نصب نمایید.

چنان چه مشکل فاصله مودم تا محل کار یا دستگاه‌های کامپیوتری و اتاق شما وجود دارد؛ از کابل شبکه یا لوازم تقویت‌ کننده وای‌فای بهره گیری نمایید. شما می بایست اول مشکل آنتن‌دهی مودم را از بین ببرید و در مرحله بعد به فکر دستیابی به بیشترین سرعت وای‌فای و اینترنت باشید.

در ساختمان های ویلایی، بهتر است مودم در بیشترین قسمت خانه نصب گردد. برای مثال اتاق‌های طبقه های فوقانی یا سقف ساختمان. هرچه از زمین فاصله داشته باشید؛ سیگنال‌های بهتری دریافت می کنید به دلیل اینکه ایستگاه‌های گوشی زمانی که امواج را انتشار می دهند، این امواج به شکل افقی در محیط پخش شده و کم تر به طرف زمین گسیل خواهند شد.

آنتن خارجی نصب کنید

اگر در ساختمان یا منطقه‌ای هستید که اصطلاحا نقطه کور موبایل است و برای مکالمه عادی با گوشی هم مشکل دارید؛ خرید و استفاده از یک مودم با آنتن‌های داخلی توصیه نمی‌شود. شاید ناچار باشید هزینه بیشتری برای خرید یک مودم موبایل با آنتن‌های خارجی بپردازید ولی در عوض دیگر مشکل آنتن‌دهی را نخواهید داشت.

قبل از خرید مودم؛ بررسی نمایید که در نقطه و مکانی که می باشید؛ وضعیت آنتن‌دهی چگونه می باشد. مودم‌ها با آنتن خارجی هم آنتن‌دهی مناسب تری دارند و هم محیط نصب تجهیزات تقویت‌ کننده و آنتن‌ های خارجی قدرتمندتر را فراهم می سازند.

چنان چه مودم شما آنتن خارجی دارد اما در داخل منزل مشکل آنتن‌دهی داشته باشید؛ می‌توانید به هزینه‌ای پایین یک آنتن خارجی به همراه کابل‌های چند متری خریداری نموده و آنتن خارجی را در پشت پنجره یا محیط خارجی نصب نمایید. 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.