مواردی که اینترنت TD-LTE کاربران را به اشتباه میاندازد
در اینجا می خواهیم در مورد مواردی که اینترنت TD-LTE کاربران را به اشتباه میاندازد توضیحاتی را برای شما ارائه کنیم. کامنت های بسیاری از پرسش های کاربران در مورد اینترنت TD-LTE باز هم من را وادار کرد نسبت به این نوع اینترنت در ایران اندکی زیادتر بنویسم و چند ابهام یا سئوال مهم در ذهن کاربران را جواب دهم.
متاسفانه سرویس دهندههای اینترنت TD-LTE اطلاعرسانی شفافی روی سرویسهای خود ندارند و معمولاً متخصصان این کمپانی ها هم از جواب گوی خسته شده اند یا این که حوصله جواب دادن ندارند و اصلا وظیفه خودشان نمیدانند که کاربران را راهنمایی کنند. در نتیجه، کاربران سرگردان هستند و اطلاعی ندارند که آیا اینترنت TD-LTE به کارشان میآید یا خیر؟ چه فرقی با اینترنت ۴G در مودم و سرعت و آنتندهی و قیمت بستهها دارد؟ و دهها پرسش دیگر که لازم است اطلاعرسانی شود. در ادامه تلاش کردیم حداقل اصلی ترین پرسش های کاربران و خوانندههای سایت را جمعآوری و به شکل خلاصه جواب دهیم:
آیا روی تلفن همراه از اینترنت TD-LTE استفاده کرد؟
کاربری مشخصات گوشی سامسونگ گلکسی اس ۹ پلاس خودش را برایم ارسال کرده و مدعی است از اینترنت TD-LTE پشتیبانی میکند؛ پس چنان چه این نوع سرویس اینترنت را خریداری نماید میتواند روی اسمارتفون رده بالا و گران قیمتاش هم اینترنت TD دریافت کند!
قسمت اول صحبتهای این دوست عزیز صحیح است. خیلی از تلفن های همراه از فرکانسهای رادیویی TD-LTE پشتیبانی میکنند و در جدول مشخصات این موبایل ها چنین چیزهایی قرار داده شده است اما نکته اینجاست که سرویس مکالمه و اینترنت TD-LTE باهم در ایران ارائه نمی گردد. شرکت ایرانسل، مبیننت، پیشگامان یا شاتل و ماهاننت، سیمکارت TD-LTE میدهند اما تنها دیتای اینترنت ندارد و از مکالمه و تماس و پیام خبری نیست. در واقع، این سیمکارت تنها برای استفاده از اینترنت می باشد. پس؛ سیمکارتهای TD-LTE تنها برای اینترنت می باشند و روی مودمهای به خصوص خود شرکتها کار میکنند و نمیشود روی تلفن همراه انداخت.
آیا میتوان حجم اینترنت TD-LTE را به اینترنت ۴G انتقال داد؟
خواننده دیگری پرسیده است که میتواند حجم اینترنت TD-LTE خود را به ۴G انتقال دهد. ظاهرا یک سرویس سالیانه گران قیمت و حجم زیاد اینترنت TD-LTE را خریده با مودم Tf-i۶۰ و حالا ناراضی است. میخواهد اینترنت ۴G دریافت کند اما به فکر حجم زیاد چند صد گیگابایتی باقی مانده از سرویس TD-LTE می باشد. این کار هم شدنی نیست. حداقل شرکتها انتخابی برای چنین کاری ندارند. به دلیل اینکه اینترنت TD-LTE و ۴G احتمالا در یک فناوری (LTE) با هم مشترک هستند اما به شکل کلی از هم جدا می باشند؛ هم در سیمکارت هم در مودم و هم در قیمت و بسته و حجم و سرعت و اینها.
سرعت اینترنت TD-LTE زیادتر است یا ۴G؟
این موضوع هم محل اشکال کاربران بسیاری است. حالا سرعت اینترنت TD-LTE زیادتر است یا ۴G؟
جواب بسیار آسان است: همهچیز به موقعیت شما و آنتندهی سرویسدهنده اینترنتها دارد. آزمایشهای بسیاری در شهر تهران روی هر ۲ اینترنت مخصوصا با سرویسهای ایرانسل صورت گرفته است. در محلهایی که ایرانسل اینترنت TD-LTE خوبی آنتندهی میکند، سرعت این نوع اینترنت زیادتر از ۴G می باشد اما در غالب محلهها و مکانها شاهد برعکس این اتفاق هستیم. به دلیل اینکه اینترنت ۴G به خاطر پوششدهی زیادتر و بهتر و آنتندهی قویتر؛ سرعتی بهتر از TD-LTE دارد. چنان چه میخواهید بدانید در منطقه شما سرعت کدام نوع اینترنت زیادتر است؛ بهتر است سرعت واقعی هر دو سرویس را از دوستان، آشنایان، همسایگان، فروشگاهها و هر کسی که در منطقه شما؛ خیابان و کوچه شما است؛ سوال کنید.
مطلب مرتبط: