با فناوری SD-WAN بیشتر آشنا شوید

با فناوری SD-WAN بیشتر آشنا شوید

در این جا سعی داریم شما را با فناوری SD-WAN بیشتر آشنا کنیم. همچنین می خواهیم در مورد موضوعاتی همون SD-WAN چه نوع شبکه ای است ، شبکه ی WAN و چالش های مهم آن ، ویژگی های تکنولوژی SD-WAN و … بپردازیم. در ادامه با توضیحات بیشتر در مورد این فناوری بیشتر آشنا خواهید. همراه ما باشید.
با فناوری SD-WAN بیشتر آشنا شوید
از آن جا که پیاده کردن تکنولوژی SD-WAN در سال قبل تا حدی رشد داشته و برای یکی از تکنولوژی‌های مورد اعتماد در دنیای مخابرات شناخته ‌شده می باشد، پیش بینی شده است در این سالها هم صنعت مخابرات در پی رکوردها و مزایای دیگری برای این فناوری می باشد. در این مقاله تلاش می کنیم اطلاعات مفیدی در رابطه با این فناوری در اختیار شما کاربران عزیز بگذاریم.

SD-WAN چه نوع تکنولوژی شبکه ای است؟

SD-WAN مخفف Software-defined Wide Area Network به این شبکه توسعه یافته نرم افزار محور است. تکنولوژی SD-WAN با تفکیک مکانیزم های کنترلی و سخت افزارها ، کنترل و بهره برداری از شبکه WAN را آسان  می کند. علت استفاده از تکنولوژی SD-WAN آن است که کمپانی ها را وادار می کند تا یک شبکه ی WAN با عملکرد بهتر و قیمت دسترسی به اینترنت کمتر ایجاد کنندو می تواند جایگزینی برای تکنولوژی های با قیمت زیاد WAN اختصاصی نظیر MPLS باشد.

چالش های اصلی شبکه ی WAN

سازمان ها و شرکت ها بزرگ که دارای دفتر ها و شعبه های گوناگون در مکان های دور از هم می باشند با استفاده از WAN خواهند توانست شبکه های کامپیوتری خود را به منظور ایجاد اتصال میان دفتر ها و دیتا سنترها و هم چنین عرضه سرویس ها و نرم افزاد های لازم، گسترش دهند.

ولی هنگامی که شرکت ها تمایل داشته باشند دفتر های خود را در فاصله های دورتر و یا در شبکه های مخابراتی گوناگون دایر کنند با چالش هایی نظیرJitter (تغییر در اندازه تاخیر بسته) ، Congestion (ازدحام بسته)، ، packet loss (از دست رفتن بسته) و حتی قطع سرویس رو به رو می شوند. در کاربردهایی از شبکه نظیر تماس VOIP، ویدئوکنفرانس، استریم های ویدیوئی و نرم افزار های مجازی که عامل “تاخیر” در آن خیلی مهم است، احتیاج دارد تا در زمان کم تاخیر در ارائه سرویس رخ دهد. علاوه بر این پهنای باند لازم این سرویس ها هم (مخصوصاً در فرستادن ویدئو با کیفیت زیاد) بیشتر می شود. پس با در نظر داشتن معظلات مرتبط به کنترل و عیب یابی شبکه، قوی کردن ظرفیت های WAN می تواند کار پرهزینه و سختی  باشد.

آیا فناوری SD-WAN می تواند این مشکلات را حل کند؟

کالاهایی مبتنی بر تکنولوژی SD-WAN برای حل این مسایل طراحی گردیده اند. با بیشتر شدن بکارگیری تجهیزات مجازی سازی و یا حتی جایگزین کردن روترهای Branch با این تجهیزات که خواهند توانست سیاست های” لایه کاربرد” را مدیریت کنند و شبکه ی با پوشش دهی گسترده را عرضه کنند، لینک های خیلی ارزان اینترنت می تواند شبیه یک مدار اختصاصی عمل کنند. این امر روند ساخت و تنظیمات را برای کارکنان شعبه ها آسان تر کند. تجهیزات SD-WAN در ۲ نوع مجازی یا فیزیکی بوده و در محیط های گوناگون مثل شعبه ها، دفتر های بزرگ تر، دیتا سنتر شرکت ها و به شکل روز افزونی در پلتفرم ابر قرار داده شوند.

SD-WAN تشکیل شده از چندین فناوری ولی با پیشرفت های تازه است! یک کنترل کننده ی متمرکز برای  تنظیمات پالیسی ها و الویت بندی ترافیک مورد استفاده قرار می گیرد. SD-WAN این پالیسی ها و در دسترس بودن پهنای باند شبکه برای مسیریابی ترافیک را در نظر می گیرد. این امر کمک خواهد کرد تا از مطابق عملکرد این نر م افزار ها با توافقنامه سطح خدمات (SLA) اطمینان حاصل گردد.

خصوصیات فناوری SD-WAN

• انعطاف پذیری
• کیفیت سرویس
• انعطاف پذیری در نوع استقرار
• امنیت
• سهولت در کنترل و عیب یابی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.