قابلیت Wi-Fi Sense در ویندوز ۱۰ چیست و چگونه آن را غیرفعال کنیم؟

اگر به تازگی کاربر ویندوز ۱۰ شده باشید یا این ویندوز را روی کامپیوتر یا لپ‌تاپ خود نصب کنید؛ مرتبا پیغام Wi-Fi Sense را مشاهده خواهید کرد. شاید برایتان این سوال مطرح شده باشد که قابلیت Wi-Fi Sense چیست و چگونه کار می‌کند؟ چگونه می‌توانیم این قابلیت را استفاده یا در صورت عدم نیاز، غیرفعال کنیم؟

قابلیت Wi-Fi Sense در ویندوز ۱۰ چیست و چگونه آن را غیرفعال کنیم؟

Wi-Fi Sense یکی از قابلیت‌های جذاب و مفید ویندوز ۱۰ است که البته بعدا با نقدها و اعتراض برخی از کارشناسان و شرکت‌ها روبرو شد؛ چون اعتقاد داشتند که امنیت ویندوز ۱۰ و کاربران را به خطر می‌اندازد!

مایکروسافت در به‌روزرسانی‌های بعدی خود؛ این قابلیت را از روی ویندوز ۱۰ حذف کرد.

قابلیت Wi-Fi Sense برای راحتی کاربران به ویندوز ۱۰ اضافه شد ولی چون مشکلات امنیتی خطرناکی را متوجه کاربران نیز می‌کرد؛ بعدا حذف شد. با این حال، اگر از نسخه‌های قدیمی و اولیه ویندوز ۱۰ استفاده کنید؛ هنوز این قابلیت فعال است و باید آن را غیرفعال کنید!

قابلیت Wi-Fi Sense چیست؟

به طور ساده، این قابلیت امکان اتصال خودکار به شبکه‌های وای‌فای باز (بدون رمزعبور) محیط اطراف شما را فراهم می‌کند. به علاوه، سعی می‌کند با اطلاعاتی که از شبکه‌های وای‌فای جمع‌آوری کرده است؛ بهترین شبکه برای اتصال انتخاب شود.

به علاوه، ویژگی بزرگ دیگر قابلیت Wi-Fi Sense؛ به اشتراک‌گذاری رمزعبور وای‌فای شما با دوستان و افراد دیگر مورد تایید شما بدون نیاز به گفتن رمزعبور یا لو رفتن آن است.

یعنی شما می‌توانید با استفاده از این قابلیت به وای‌فای دوستان متصل شوید و برعکس آن‌ها اگر در محدوده وای‌فای و هات‌اسپات شما باشند؛ به طور خودکار و امن به وای‌فای شما متصل شوند.

بیشتر بخوانید: نحوه غیرفعال کردن وای فای روتر

قابلیت Wi-Fi Sense در هر باری که به یک شبکه وای‌فای متصل می‌شوید؛ اطلاعات آن شبکه را جمع‌آوری کرده و در دفعات بعدی مورد استفاده قرار می‌دهد.

آموزش غیرفعال کردن قابلیت Wi-Fi Sense

همان‌طور که گفتیم؛ خیلی زود پس از عرضه ویندوز ۱۰ توسط مایکروسافت؛ کارشناسان امنیتی متوجه شدند این سیستم باگ‌ها و آسیب‌پذیری‌های امنیتی دارد و اجازه می‌دهد افراد سودجو با نفوذ به نرم افزار های پیام‌رسان؛ شبکه‌های اجتماعی و سرویس‌هایی مثل  اوت‌لوک، اسکایپ، هات‌میل و … به اطلاعات وای‌فای دیگران و  شما دسترسی داشته باشند.

بنابر این ؛ بهتر است در هر بار موقع در نصب ویندوز ۱۰ یا استفاده از آن روی یک کامپیوتر و لپ‌تاپ جدید؛ بررسی نمایید این ویژگی غیرفعال می باشد یا خیر و در وصورتی که غیرفعال نمی باشد؛ سریعا آن را غیرفعال نمایید.

نحوه غیرفعال کردن به این شکل است:

۱- از منوی Start وارد قسمت Settings شوید. روش دیگر رفتن به قسمت Settings از قسمت اعلان‌ها می باشد:

۲- از قسمت Settings روی گزینه Network & Internet کلیک نمایید:

۳- در قسمت Network & Internet از منوی سمت چپ گزینه Wi-Fi و بعد در پنجره سمت راست گزینه Manage Wi-Fi Settings را انتخاب نمایید:

۴- حالا می بایست وارد قسمت Wi-Fi Sense شده باشید. در این قسمت گزینه‌های Connect to suggested open hotspots و Connect to networks shared by my contacts را غیرفعال نمایید. 

۵- سپس بعد از خاموش کردن ویژگی اشتراک‌گذاری رمزعبور وای‌فای با دوستانتان و غیرفعال کردن ویژگی Wi-Fi Settings تنظیمات شما می بایست مثل تصویر پایین باشد:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *