کارشناس شبکه چه کارهایی را می تواند برای شما انجام دهد؟

کارشناس شبکه چه کارهایی را می تواند برای شما انجام دهد؟

در این مطلب می خواهیم در مورد کارشناس شبکه و شغل آنها توضیحاتی کلی را برای شما ارائه کنیم. در این سعی داریم در این زمینه به موضوعاتی همچون کار کارشناس شبکه چیست؟ ، محیط کار کارشناس شبکه ، شغل کارشناس شبکه ، وظایف کارشناس شبکه و… بپردازیم. پس تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.

کارشناس شبکه چه کارهایی را می تواند برای شما انجام دهد؟

کار کارشناس شبکه چیست؟

کارشناس یا تکنسین شبکه، شبکه های کامپیوتری محلی (LAN) و گسترده (WAN) را راه اندازی و می تواند پشتیبانی کند. محدوده کار متخصصان شبکه می تواند یک طبقه از یک ساختمان و یا چندین کشور باشد و برای اینکار از تکنولوژی های گوناگون از جمله تکنولوژی های مایکروویوی و یا فیبرهای نوری می توان استفاده نمود.

به شکل کلی کار  تکنسین یا کارشناس شبکه با ۴ سیستم شبکه اصلی در ارتباط می باشد:

  • شبکه های محلی: که کامپیوترها را در یک محیط محدود مثل یک اداره و یا یک ساختمان به هم اتصال می دهد.
  • شبکه های شهری: شبکه های محلی داخل یک شهر را به هم اتصال می دهد.
  • شبکه های گسترده: سیستم های داخل مرزهای ملی را به هم اتصال می دهد.
  • شبکه های جهانی: شبکه ها با مرزهای جغرافیایی نامحدود را به هم اتصال می دهد و برای اینکار از تکنولوژی های ماهواره ای و بی سیم استفاده می کند.

همگام با بیشتر کردن حجم داده هایی که میان کامپیوترها انتقال داده می شوند، احتیاج به ملزومات امنیتی هم  افزایش پیدا می کند، پس کارشناس شبکه می بایست به سیستم ها و روش های امنیتی هم خیلی تسلط داشته باشد. کار اصلی یک تکنسین و کارشناس شبکه این است که اطمینان حاصل کند شبکه کامپیوتری، ظرفیت جوابگوی به احتیاجات مشتریان را داشته و دارای امنیت لازم می باشد.

بیشتر بخوانید: استخدام کارشناس پاره وقت کامپیوتر

تکنسین و کارشناس شبکه می بایست مهارت های سازماندهی و فناوری اطلاعات خوب و مناسبی را داشته باشد. هم چنین می بایست قدرت ایجاد ارتباط مناسب را داشته باشد تا بتواند اشکالات فنی را واضح و مشخص برای کاربر شرح دهد.

محل کار کارشناس شبکه

تکنسین یا کارشناس شبکه به طور معمول در واحد انفورماتیک یا فناوری اطلاعات سازمان ها استخدام می گردد و بر شبکه آن سازمان کنترل دارد. در بعضی موردها کارشناس شبکه در شرکت های حرفه ای شبکه مشغول هستند و به شکل حرفه ای همراه با دیگر کارشناسان، خدمات تخصصی شبکه به مشتریانشان ارائه می دهد. جدا از این موردها بعضی از متخصصان شبکه به شکل شخصی و پروژه ای برای خودشان کار انجام می دهند.

شغل کارشناس شبکه :

در صورتی که شما در حل مسائل و چالش ها توانمندید و می خواهید با نرم افزار و سخت افزار کامپیوتر کار انجام دهید، این شغل مناسب شما می باشد. متخصص، مهندس یا کارشناس شبکه، شبکه های متصل کننده کامپیوترها به همدیگر را پشتیبانی و ایجاد می کند.

کارشناس شبکه چه وظیفه ای دارد؟

  • نصب و راه اندازی برنامه ها و سخت افزارهای تازه – برای راه اندازی شبکه و یا ارتقاء عملکرد و کارایی آن
  • ایجاد حساب های کاربری، مشخص کردن محیط دسترسی و کلمه عبور برای افرادی که در محیط شبکه از امکانات آن استفاده می کنند.
  • داشتن امنیت در شبکه – چرا که استفاده افراد از محیط شبکه می بایست همراه با امنیت باشد تا برای آن ها مشکلی ایجاد نشود. امنیت تبادلات مالی در محیط شبکه از اصلی ترین مصادیق احتیاج به حفظ امنیت در محیط شبکه می باشد.
  • شناسایی و از بین بردن مشکلات شبکه
  • ایجاد برنامه های زمان بندی برای تعمیر و نگهداری شبکه
  • ارائه خدمات فنی به افراد نهایی – بعضی وقتها بعضی از کاربران شبکه به مشکل بر می خوردند که متخصص شبکه می بایست برای از بین بردن مشکل آن ها اقدام کند.
  • نظارت و مدیریت روزانه بر نحوه استفاده از شبکه
  • برنامه ریزی و استفاده از تکنولوژی های تازه – برای بیشتر کردن کارایی شبکه تحت کنترل یا بررسی و بیشتر کردن قابلیت های آن برای استفاده افراد

مطلب مرتبط:

با کارشناس شبکه سیسکو cisco بیشتر آشنا شوید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.